VOLONTÄRER 2019

28.05.2019

Första mötet med volontärerna närmar sig, så vill du haka på detta tåget - Hör av dig IDAG ! Första mötet är viktigt, och vi skall skapa en grund och en trygghet så vi kan va så redo och taggade som vi bara kan den 29 juni. 🏳️‍🌈
Fyll i formuläret på hemsidan eller skicka ett mail direkt till jennifer@trollhattanpride.se

"Förra året var jag volontär på festivalen, för mig var det givet att vara det när det ska vara en Pridefestival i min stad. Men efter förra årets festival kände jag att det inte var nog för mig, jag vill hjälpa mer, göra mer, påverka mer, ge kunskap och få kunskap. Jag insåg allvaret på ett annat sätt och vill få upp ögonen mer på folk. I år sitter jag som vice ordförande i styrelsen och är otroligt stolt över det.
Ett av mina uppdrag i år är att samla ihop årets volontärer.
Jag kan dela med mig av min upplevelse som volontär, mitt första steg in i Pride. Ni som va där 2018, ni vet.
- Det blev succé! 🏳️‍🌈
Det var en solig dag i kärlekens tecken, alla va glada och lyckliga, stämningen på området går knappt att beskriva! Att få vara en del av den gemenskapen, att vi alla volontärer denna dag jobbade tillsammans, kämpade för samma sak, ville att detta skulle lyckas, alla va drivande, glada och uppspelta, och fantastiskt blev det - minst sagt! ❤️ Vill du vara en del av detta iår? Hjälpa oss att växla upp i år och få en ännu mer färgsprakande folkfest, anmäl dig som volontär NU! Vi kämpar för alla människors lika värde och rättigheter. Vi gör detta tillsammans.
/Jennifer, Trollhättan Pride. "