TROLLHÄTTANS CITYSTJÄRNA 2019

Årets Citystjärna. Foto: City Trollhättan
Årets Citystjärna. Foto: City Trollhättan
Motiveringen
Motiveringen

ÅRETS CITYSTJÄRNA 2019!

Trollhättans stad arrangerade 5 december 2019 #gotrollhattan-galan tillsammans med Företagarna Trollhättan. Galan skall summera året i Trollhättan genom att belysa de företag och individer som tar ut svängarna och modigt tar täten och går före. En av kategorierna är Årets citystjärna. 2019 var årets finalister Petronellas Boutique, Alliansloppet Action Week & Trollhättan Pride.

OCH TROLLHÄTTAN PRIDE BLEV ÅRETS CITYSTJÄRNA!

Vi i styrelsen har varit otroligt stolta över vad vi lyckats åstadkomma tillsammans från start, men detta pris kändes helt fantastiskt! Priset gav oss bekräftelse och motivation att fortsätta att utveckla Trollhättan Pride till en ännu mer färgsprakande folkfest där vi sätter HBTQ-frågor på dagordningen runt om i Trollhättan.

ETT STORT TACK TILL ALLA SOM RÖSTAT OCH VÅRA SPONSORER! UTAN ER HADE DETTA ALDRIG VARIT MÖJLIGT! 


MOTIVERINGEN

”Ett tveklöst färgstarkt initiativ som satt färg på stadens gator. Trollhättan Pride visar och lyfter viktiga frågor och bjuder in till samtal, samtidigt som de fyller stadens gator med glädjens och kärlekens fest. De aktiverar såväl stadens invånare, nya besökare som verksamheter att kunna bidra till att fylla stadsrummet med positiva känslor och liv. Personerna som gör det möjligt är ett föredöme i många hänseenden och med ett långsiktigt engagemang vill man växa än mer och fortsätta fylla staden med kärlek.”